Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Wyjazd do USA jakie linie ?

s3573
post pią, 17 lip 2009 - 10:41
Post #1

Newbie *
Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 22

Witajcie,

Na początku roku 2010 zamierzam odwiedzieć rodzinę w USA. Bęzdie to mój pierwszy lot samolotem więc mam różnego rodzaju obawy wink.gif a także wielu rzeczy nie wiem i chciałbym się dowiedzieć.

Najchętniej kupiłbym bilety przez internet no i tu pojawia się pytanie gdzie można je najkorzystniej kupić i jaka firma jest pewna żeby mnie nie oszukali. Na co zwracać uwagę przy zakupie biletów??

Jakie linie lotnicze możecie polecić a jakie odradzacie i dalczego?? No i najważniejsze. Na wielu stronach istnije rozróżnienie na linie tradycyjne i tanie linie. Na czym dokładnie polega różnica? Gorsze samoloty itp. ?? Czy warto ??
Go to the top of the page

+Quote Post

ALITALIA
post pią, 17 lip 2009 - 20:35
Post #2

Advanced Member ***
Grupa: Root Admin
Użytkownik nr: 2

Witaj,
o tanich liniach możesz raczej zapomnieć. Nie operują one na trasach atlantyckich.
Warto abyś przed wylotem zapoznał się z zasadami dotyczącymi przewozu w bagażu przedmiotów niebezpiecznych. Wejdż sobie np na stonę ULC lub polish-airports.com. Tam są wszystkie informacje na ten temat.
Większe wymagania są np własnie przy wylotach do USA oraz Izraela i GB.
Bilety.
Warto szukać promocji lub pamiętać o tym aby nie kupować biletu przed samym wylotem Raz, że może być już niedostępny a dwa że na 100% będzie już więcej kosztowal.
Jak będziesz miał jakieś pytania pytaj. Czasem się tu ktoś pojawia wink.gif

+Quote Post

juliek
post czw, 30 gru 2010 - 19:45
Post #3

Member **
Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 90

lec lotem

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: poniedziałek, 21 maj 2012 - 04:42